новини

Начальник Академії оголосив прізвища офіцерів, які здобуватимуть освіту оперативно-тактичного рівня

13.07.2018 17:26

У Національній академії Національної гвардії України відбулось заключне засідання приймальної комісії. Начальник Академії генерал-майор Сергій Соколовський зачитав протокол засідання приймальної комісії, в якому вказані прізвища офіцерів, що успішно здали вступні випробування та навчатимуться для здобуття оперативно-тактичного рівня підготовки.

«Вітаю офіцерів, які успішно пройшли всі вступні випробування та зараховані для навчання в магістратурі Академії. Адже, навчання - важливий крок у кар’єрі кожного офіцера і ставитися до нього необхідно з великою відповідальністю. Для офіцерів, що успішно пройдуть підготовку та завершать навчання – це стане значною перевагою в подальшій службі та зростанні по кар’єрних сходах. Я хочу побажати, щоб ваше рішення, яке ви прийняли і щойно реалізували, в подальшому слугувало вам, як у кар’єрному зростанні, так і в особистому житті», – зазначив генерал-майор Сергій Соколовський.

Начальники відділів та служб Академії оголосили офіцерам перелік необхідних довідок та документів з попереднього місця служби. Начальники факультетів, вже після засідання приймальної комісії, зустрілися з офіцерами, які успішно пройшли вступні випробування і відповіли на всі нагальні питання.

Взагалі для навчання в Академії зараховано 85 офіцерів Національної гвардії України та 67 офіцерів з інших військових формувань.

Відділ міжнародних зв'язків, інформації і комунікації НА НГУ