новини

У Навчальному центрі Академії пройшло спортивне свято для молодого поповнення

03.08.2018 15:10

В Навчальному центрі Національної академії Національної гвардії України пройшли спортивні змагання серед особового складу навчальних зборів, який проходить первинну військову підготовку.

Саме під час спортивних змагань, курсанти мають змогу продемонструвати свій напрацьований рівень фізичної підготовки за період перебування у навчальному центрі Академії.

Змагання проходили з підтягування на перекладині, футболу, баскетболу та пляжного волейболу. Участь взяли як хлопці, так і дівчата.

Варто зазначити, що деякі курсанти показали вражаючі результати, виконуючи підтягування на перекладині. Троє військовослужбовців виконали по 35, 30 та 23 повторень.

«Свіже повітря, безліч позитивних емоцій, веселий настрій, і головне – підтримка товаришів. Мені сподобалася атмосфера, яка панувала під час змагань. Усі команди були дружньо налаштовані на запеклу боротьбу. Я вважаю, що такі змагання загартовують наш коллектив, як фізично так і морально», - поділився враженнями курсант Олександр Невтира.

По закінченню змагань кращі команди та спортсмени були нагороджені грамотами та подяками.  Згодом всіх курсантів чекає ще не одне змагання протягом навчання, де вони зможуть показати свої найкращі результати.

курсант Ігор Шепелєв

фото автора