новини

Для курсантів цьогорічного набору влаштували спортивне свято

07.08.2018 07:17

Що краще сприяє формуванню командного духу та вмінню працювати в колективі, як не змагання? Вихованцям Національної академії Національної гвардії України з перших днів навчання потрібно звикати до духу перемоги та здорового стилю життя.

Так, для курсантів, які наразі проходять первинну військову підготовку на базі навчального центру Національної академії Національної гвардії України, влаштували змагання з футболу, баскетболу та волейболу. Участь взяли як хлопці, так і дівчата.

«Гвардійці цікаво та корисно провели час на спортивному майданчику. Змагання додали азарту, а командна гра сприяла злагодженню підрозділів. Вони відчули плече товариша, який буде підтримувати не лише на спортивному майданчику, а й протягом насичених років навчання», - розповідає начальник табірного збору полковник Владислав Єманов.

Велику роль під час змагань зіграли вболівальники усіх команд, які активно заряджали бадьорим настроєм гравців.

«Свято було дуже захоплюючим. Кожна з команд показала не просто високий результат, а й бажання перемоги та сильний командний дух. Мені сподобався цей день, який нас ще більше об'єднав», – ділиться враженнями курсант Владислав Яремчук.

По закінченню змагань, кращі команди та спортсмени були нагороджені грамотами та подяками.

Відділ міжнародних зв'язків, інформації і комунікації НА НГУ