новини

В Академії провели заняття щодо профілактики дорожньо-траспортних пригод

14.08.2018 14:14

Інспектор управління патрульної поліції в м. Харків Генріх Маргарян провів інформування для військовослужбовців Національної академії Національної гвардії України з дотримання правил та безпеки дорожнього руху.

До особового складу була доведена інформація щодо відповідальності за порушення правил дорожнього руху, підвищення покарання за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння та дії водія при здійсненні дорожньо – транспортних пригод. Працівник патрульної поліції навів статистику аварій на дорогах, звернувши увагу присутніх на основні причини та наслідки ДТП та ефективних методах їх запобігання.

«Керування транспортним засобом — справа відповідальна. Вона вимагає великої відповідальності від водія, знання правил дорожнього руху, взаємоповаги один до одного, адже нехтування правил може призвести до трагічних наслідків, від чого можуть постраждати не тільки учасники дорожнього руху, а й пішоходи», - наголосив Генріх Маргарян.

У ході лекції, присутні отримали відповіді на запитання стосовно змін в правилах дорожнього руху та пільгах для учасників бойових дій.

Наприкінці зустрічі, інспектор нагадав присутнім про необхідність неухильного дотримання правил дорожнього руху та звернувся до військовослужбовців з проханням бути максимально уважними та обережними під час руху, неухильно дотримуватися швидкісного режиму, безпечної дистанції та правил маневрування.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації і комунікації НА НГУ