новини

Курсанти Академії відвідали Національний музей в Києві

20.08.2018 09:03

В столиці України  курсанти Національної академії Національної гвардії вже третій тиждень поспіль готуються до військового параду присвяченого  Дню Незалежності України та до 100-чя відродження української державності. Попри насичений графік підготовки, для особового складу парадного розрахунку організовують екскурсії по культурно-історичним місцям столиці.

Майбутні офіцери з гуманітарного факультету побували в«Національному музеї історії України» - це один із найвідвідуваніших музеїв. А Курсанти інженерно-технічного факультету побували в «Музеї історії України в Другій світовій війні». Гвардійці оглянули два поверхи експозиції музею, де була висвітлена історія героїчної боротьби нашого народу.  До уваги відвідувачів також були представлені особисті речі воїнів, які нині  боронять нашу землю на сході України й бойову техніку, яка брала участь в збройному конфлікті в Донецькі та Луганські областях.

Особовий склад командно-штабного факультету відвідав «Музей історії міста Києва» - це унікальна музейна структура столиці, що об’єднує 8 філій, які органічно доповнюють загальну концепцію музею та висвітлюють різні аспекти літератури, науки, мистецтва та суспільно-політичного життя міста Києва, а через його столичний статус – й всієї країни.

В Межигір'ї побували курсанти факультету економіки та менеджменту.

"На території у майже 140 гектарів знаходиться багато парків із набережною, штучними озерами, які живляться водою артезіанських свердловин, багатоярусним водоспадом і навіть зоопарком з екзотичними тваринами. Площа настільки велика, що має власні дорожні знаки. Яхтова пристань, кінний клуб, тир, тенісний корт, поле для гольфу, теплиці, гаражі з рідкісними та ексклюзивними авто та ангар для власного гелікоптера", - ділиться своїми враженнями курсант Михайло Береза

В загальному вихідний день пройшов напрочуд вдало та насичено, кожен із курсантів був задоволений проведеним часом та з піднесеним настроєм повернувся до місця дислокації, щоб з новими силами продовжити тренування до параду, який відбудеться зовсім скоро.

 Автор старший солдат Василь Федоріненко

Фото автора