новини

На Хрещатику пройшло тренування особового складу, який залучається до військового параду

21.08.2018 08:28

На Хрещатику відбулося перше тренування особового складу Національної гвардії України та інших військових формувань, який залучається до військового параду з нагоди святкування 27-ї річниці Незалежності України.

Очікується, що в урочистому заході візьмуть участь 4,5 тисячі військовослужбовців, представники 18 іноземних делегацій, що становитиме 300 військовослужбовців. На тренуванні головною вулицею столиці проїхали й 250 одиниць військової техніки — нової та перспективних зразків.

22 серпня відбудеться генеральне тренування в парадній формі одягу.

24 серпня головною вулицею столиці пройде 24 парадні розрахунки, що представляють підрозділи Збройних Сил, Національної гвардії, Державної прикордонної служби, Служби безпеки України та інших формувань, що виконують завдання з охорони та оборони України.

Цього року гвардію представляють курсанти Національної Академії НГУ, батальйон «Почесна варта» військової частини 3030 та об’єднаний оркестр Київського гарнізону.

Під керівництвом досвідчених офіцерів парадний розрахунок гвардії проходить щоденну стройову підготовку, і, як результат, підрозділи гвардії одні з кращих.

Прес-служба НГУ