новини

Гвардійці Академії Нацгвардії вшанували пам’ять загиблих працівників органів внутрішніх справ

22.08.2018 12:04

В Національній академії Національної гвардії України  відбувся мітинг-реквієм з нагоди вшанування військовослужбовців, які загинули під час виконання службових обов’язків.

На честь героїв, полеглих у боротьбі зі злочинністю, на плацу навчального закладу вишикувався особовий склад вишу.

«Правоохоронці завжди перебувають на передовій, кожного дня ризикують власним життям. Сьогодні наша держава вшановує пам'ять працівників органів внутрішніх справ, які загинули, виконуючи службовий обов'язок, самовіддано, ціною власного життя охороняли безпеку співвітчизників, боролися зі злочинністю, захищали територіальну цілісність нашої держави. Пам’ять про героїчні вчинки захисників назавжди залишаться у наших серцях», - зазначив т.в.о. начальника Академії полковник Олександр Морозов.

Нацгвардійці поклали квіти до стели Героїв-вихованців навчального закладу, які загинули під час виконання службово-бойових завдань.

Під час заходу з молитвою виступив отець Григорій. До присутніх звернувся голова спілки ветеранів АТО Немишлянського району Сергій Бабаєв, який подякував захисникам за мужність, відвагу та побажав всім миру та добра.

По завершенню заходу військовослужбовці  пройшли урочистим маршем під супровід військового оркестру Академії.

Вшанували загиблих працівників органів внутрішніх справ і на Київському факультеті.

«Це символічно, що на державному рівні визначено вшановувати пам'ять відважних бійців саме на передодні всезагального свята – Дня Національного прапору та Дня Незалежності України, адже вони, одні з тих, хто боронили порядок, суверенітет та територіальну цілісність нашої країни. Ми завжди будемо памятати тих, хто поклав своє життя за спокій та мир», - під час свого виступу промовив начальник Київського факультету полковник Дмитро Корнієнко.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації і комунікації НА НГУ