новини

В Академії відзначили День Державного Прапора України

23.08.2018 14:00

В Національній академії Національної гвардії України відбулись урочистості з нагоди святкування Дня Державного Прапора України.

Розпочався святковий захід з підняття Державного Прапора відмінниками навчання Академії у супроводі державного гімну України.

«Вітаю вас з Днем Державного Прапора України! В усі часи Державний Прапор був і залишається однією з найвищих і шанованих святинь. Він є втіленням національної єдності, честі та гідності, традицій державотворення, історії та сьогодення. Він є символом всіх головних етапів і звершень, які сталися протягом незалежності України, особливо останні роки. В ці святкові дні бажаю всім нам міцного здоров’я, мудрості, оптимізму, патріотизму і взаємної поваги, безхмарного неба, злагоди,  щасливого і заможного життя на рідній землі. Слава Україні!», - привітав особовий склад т.в.о. начальника Академії полковник Олександр Морозов.

З нагоди свята, т.в.о. начальника Академії нагородив кращих військовослужбовців навчального закладу грамотами, подяками та вручив чергові військові звання.

На адресу навчального закладу надійшли привітання від Міністра внутрішніх справ та Командувача Національної гвардії України.

По завершенню урочистої частини військовослужбовці Академії пройшли урочистим маршем.

До церемонії підняття синьо-жовтого стягу долучились і на Київському факультеті.

«Державний Прапор є одним із найважливіших символів, який об’єднує українців усього світу. Бажаю Вам і Вашим рідним миру, спокою та злагоди, успіхів у справах та починаннях заради процвітання незалежної України та її народу. Нехай ваші серця будуть сповнені гордістю за нашу державу», - під час свого виступу зазначив начальник Київського факультету полковник Дмитро Корнієнко.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації і комунікації  НА НГУ