новини

Керівництво Академії взяло участь в обласних заходах, присвячених до Дня Державного Прапора України

23.08.2018 12:32

Тимчасово виконуючий обов’язки начальника Національної академії Національної гвардії України полковник Олександр Морозов взяв участь в урочистостях з нагоди Дня Державного Прапора України.

Захід пройшов на площі Конституції міста. До модульного арт-шоу долучились понад 700 харків’ян. Разом з ними - голова Харківської обласної Державної адміністрації Юлія Світлична. Загалом захід зібрав близько 5000 чоловік.

Юлія Світлична привітала всіх присутніх з Днем Державного Прапора, 75-ю річницею визволення Харкова від нацистських загарбників та Днем міста.

«Дуже символічно, що такі великі свята ми відзначаємо в один день, - сказала керівник області. - Адже багато харків’ян - промисловців і підприємців, волонтерів і військових, діячів науки і спортсменів - творили велич нашого державного прапора. День Державного Прапора - це свято всіх поколінь. І ця акція об’єднала всіх харків’ян. Вона показує, наскільки ми любимо Україну, - підкреслила Юлія Світлична.

Під час арт-шоу його учасники, вдягнені у національне вбрання, підіймали догори таблички жовтого та блакитного кольорів і вишиковувалися у формі прапору України, жовто-блакитного серця та літер UA. Змодельовані символи були зафіксовані квадрокоптером та виведені на великий екран, встановлений на площі.

Відділ міжнародних звязків, інформації і комунікації НА НГУ та за матеріалами ХОДА