новини

Начальник Академії взяв участь в урочистостях з нагоди Дня Незалежності України в Харкові

24.08.2018 12:03

24 серпня в усіх районах області та місті Харків проходять близько 1500 святкових заходів.

Святкування 27-ї річниці Незалежності на Харківщині розпочалося з урочистого покладання квітів до пам’ятника Незалежності України на площі Конституції. У заході взяли участь керівництво Харківської обласної Державної адміністрації  представники різних державних відомств та служб, силових структур області, військові, учасники АТО, представники громадських організацій, жителі та гості Харківщини.

Керівник області висловила окрему подяку українським військовим, які відстоюють нашу незалежність на сході: «Ми низько вклоняємося тим, хто боронить наші кордони. А також тим, хто в кожному селі, селищі та місті відновлює і укріплює нашу державу. Це головне - кожен відчуває себе українцем, коли всі об'єднуються у скрутні часи, щоб держава була міцною та вистояла у всіх негараздах. Тільки разом ми зможемо перемогти, тільки разом можемо впевнено крокувати до розвитку нашої незалежної України», - наголосила голова ХОДА Юлія Світлична.

Разом з очільниками силових відомств області поклав квіти і т.в.о начальника Національної академії Національної гвардії України полковник Олександр Морозов.

«День Незалежності є одним із найголовніших свят для усього особового складу Національної гвардії України та Академії. Наш навчальний заклад готує офіцерів, які протягом всієї служби як раз і будуть стояти сторожі нашої держави та робити все, аби Україна залишалась незалежною», - зазначив полковник Олександр Морозов.

Відділ міжнародних зв'язків, інформації і комунікації НА НГУ