новини

Курсанти Академії взяли участь у параді до Дня незалежності України у місті Вовчанськ

27.08.2018 10:55

Курсанти, які несуть службу в навчальному центрі Національної академії Національної гвардії України, взяли участь в урочистих заходах з нагоди 27 річниці незалежності України та 100 річчя відродження української державності в місті Вовчанськ.

У місті добре знають, хто такі гвардійці. Адже, протягом багатьох років адміністрація міста та його громадяни підтримують дружні стосунки з Академією Національної гвардії України.

Особовий склад Академії з честю та гордістю крокував вулицями міста. Окрім гвардійців, у строю пройшли працівники поліції, підрозділи Прикордонної служби та Міністерства надзвичайних ситуацій.

«27 років назад здійснилася мрія багатьох поколінь – ми здобули можливість жити вільно, бути господарями на своїй прекрасній і чарівній українській землі. Безумовно, ці роки незалежності стали випробуванням для усіх нас - випробуванням на зрілість, терпіння, взаєморозуміння та толерантність. Проте я вірю в силу й міць нашої держави! У цей славний День незалежності нашої держави бажаю усім здоров’я, щастя, добра, достатку, миру», - з привітаннями до громадян звернувся голова Вовчанської районної державної адміністрації Віталій Мірошник.

Всіх мешканців міста привітав оркестр Національної академії Національної гвардії України, виконавши військові композиції.

Адміністрація міста особисто від себе та всіх громадян привітала особовий склад Академії з Днем незалежності України та висловила вдячність гвардійцям за участь у параді.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації і комунікації НА НГУ