новини

У навчальному центрі Академії відзначили День незалежності

27.08.2018 12:16

Талановиті гвардійці навчального збору організували привітання з нагоди Державного свята.

«Вітаю весь особовий склад зі святом 27-ої річниці незалежності України. Тисячолітня історія нашої Держави є легендарною. Військовослужбовці Національної гвардії України завжди стояли на сторожі миру та спокою нашої держави. Бажаю всьому особовому складу Академії та усім присутнім міцного здоров’я, успішної військової кар’єри, спокою і миру над вашими головами, Слава Україні!», - звернувся до особового складу заступник начальника Академії по роботі з особовим складом полковник Микола Товма.

До 27-ої річниці незалежності України курсанти, які проходять первинну військову підготовку, влаштували свято для своїх товаришів по службі. Масштабний концерт із яскравими виступами став незабутньою подією для молодих гвардійців у навчальному центрі.

«Вперше у своєму житті я святкую це свято не вдома, але тут виявилось навіть краще. Спеціально для нас влаштували справжній концерт із різними номерами. Виступали як наші курсанти, так і запрошені гості із Харкова»,  – розповідає курсант Олександр Нестеренко.

Наказом начальника Національної академії Національної гвардії України було заохочено кращих військовослужбовців навчального збору. У свою чергу, артисти подарували особовому складу виконання українських народних пісень і танців.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації і комунікації НА НГУ