новини

На Київському факультеті розпочався семінар щодо реформування штатної структури штабів

30.08.2018 16:04

Сьогодні група інструкторів Національної гвардії Каліфорнії розпочала семінар з офіцерами Головного Управління Нацгвардії з питань розвитку штабної структури відповідно до стандартів НАТО.

«Для того, щоб реорганізувати штаб спочатку потрібно зробити оцінку тієї системи, яка функціонує зараз. Протягом нашої роботи ми будемо аналізувати хто приймає рішення та відповідає за виконання задач і на якому рівні, обговоримо питання однієї з головних відмінностей – кількість персоналу, адже натівські штатні структури набагато більші. Також ми повинні скласти план та окреслити терміни самого процесу», - під час свого виступу підкреслив офіцер відділу стратегічного планування та міжнародного співробітництва Національної гвардії Каліфорнії майор Девід Феррі.
У ході роботи кожен з офіцерів управління виступив з доповіддю про об’єм задач, які виконує відповідно до організаційно-штатних структур. Під час наступних занять будуть прийматися подальші рішення щодо роботи у зазначеному напрямку. Альона Крижановська фото автора