новини

Вітання начальника Академії з нагоди Дня знань

01.09.2018 10:24

Шановні курсанти, слухачі, студенти, викладачі та всі члени колективу Національної академії Національної гвардії України! Вітаю кожного з вас із Днем знань та початком нового навчального року.

За останні роки Національна гвардія України суттєво змінилась, поряд з цим змінюється і система військової освіти. Наш навчальний заклад постійно розвивається, змінює підходи в навчанні на найбільш сучасні, інтегрує ефективні методи викладання і все це задля однієї головної мети – виховання покоління офіцерів, які будуть професійними захисниками своєї держави і фахівцями обраної справи.

Вже багато зроблено і ще більше ми плануємо зробити. Акцент на вивчення іноземних мов, використання кращого міжнародного та українського бойового досвіду, участь у багатонаціональних навчаннях, розширення співпраці з НАТО – це перспективні напрями розвитку нашого навчального закладу і, я впевнений, вірний шлях до підготовки сучасного офіцера!

Академія стрімко розвивається, бо так робить кожен з вас. Я бажаю, щоб в цьому навчальному році ми не зупинялися на досягнутому і завдяки спільним зусиллям досягли головної нашої мети – виховали нове покоління офіцерів Національної гвардії України, які неодмінно стануть елітою силового блоку нашої країни!

Начальник Академії,

генерал-лейтенант Сергій Соколовський