новини

У Національній Академії проходять заняття з першокурсниками

04.09.2018 15:45

Важливою частиною навчального процесу Національної академії є проведення саме перших занять. Курсанти-першокурсники, які навчаються на командно-штабному факультеті, факультеті логістики та гуманітарному факультеті, роблять впевнені кроки до знань та вже з перших днів показують свої знання та прагнення навчатися.

Для гвардійців дуже важливий початковий етап навчання, на якому буде викладена основа військової справи та базовий мінімум за вибраним фахом.

«Після насичених занять протягом первинної військової підготовки в Академії продовжується нарощування знань та навичок із загальновійськових дисциплін. Але цікаве ще попереду – головне набратися терпіння в опануванні професійних навичок військового»,  - розповідає старший лейтенант Максим Данієлян.

З категорією офіцерів-магістрів досвідчені викладачі проводять групові заняття у вигляді семінарів, адже це сприяє обміну досвідом набутим кожним офіцером у військах під час служби та виконання службово-бойових завдань.

«Я приємно вражена викладанням матеріалу в Академії. Інформацію доводять доступно і ми легко засвоюємо новий для нас матеріал. Викладачі використовують мультимедійні й інтерактивні засоби навчання, що зацікавлює нас. Завдяки викладачам у нас є стимул навчатися та в майбутньому бути професіоналами своєї справи», – ділиться своїми враженнями курсант гуманітарного факультету Вероніка Куліш.

Сама ж Вероніка буде військовим психологом. Дівчина з легкістю пройшла випробування в навчальному центрі під час первинної військової підготовки.

"Мені дуже сподобалися заняття в польових умовах. Я зрозуміла, що це все-таки моє, і я свій вибір не змінила", – пригадує курсантка.

Повний курс навчання і отримання ступеня бакалавр складає 4 роки, для отримання повної вищої освіти надається можливість навчатися на 5 році та отримати ступінь магістр.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації і комунікації НА НГУ