новини

Курсанти Академії взяли участь у спільному семінарі із Збройними Силами Канади

12.09.2018 13:25

На Київському факультеті Національної академії Національної гвардії України відбулась зустріч між представниками головного управління Національної гвардії України та групою інструкторів Національної гвардії Каліфорнії.

Під час зустрічі представники силових відомств обговорили реформування штабу Національної гвардії України та штабної структури відповідно до стандартів НАТО.

Офіцерів було поділено на секції за напрямками логістики, управління персоналом, оперативно стратегічного планування.

Шість курсантів гуманітарного факультету були залучені до цього семінару. Юнаки та дівчата працювали в групах у ролі перекладачів, де мали змогу показати свої професійні знання у галузі військового перекладу та удосконалити свої практичні навички.

«Для мене це корисний досвід. Перш за все, як для перекладача, поспілкуватися з носіями мови, а по друге попрацювати з представниками НАТО. Під час брифінгу ми надавали допомогу перекладачам мовного центру та працювали над презентацією, яка була представлена командувачу Національної гвардії України. Крім того довелось перекладати й письмово, ми працювали із польовим статутом Збройних Сил Канади», - ділиться враженнями курсант Вікторія Піскунова.

 автор курсантка Лілія Рибарчук

Фото автора