новини

Гвардійці розповіли мешканцям Харкова про переваги навчання в Академії Нацгвардії

17.09.2018 07:39

На майдані Свободи Харкова відбувся масштабний соціальний захід із популяризації науки для дітей та молоді.

До найбільшого в Україні фестивалю науки та освіти долучились й гвардійці Національної академії Національної гвардії України, які влаштували там презентацію навчального закладу. Курсанти розповіли про навчальний процес й життя майбутніх офіцерів і перспективи навчання в Академії.

Загалом участь у фестивалі взяли 60 закладів вищої освіти. Під час заходу всі охочі мали можливість поспілкуватися зі студентами, викладачами та науковими дослідниками вишів.

Курсанти факультету логістики ознайомили школярів з факультетами, які наразі існують в Академії та яких спеціалістів вони готують.

«Сьогодні ми пояснили учням переваги навчання в Національній академії у порівнянні з іншими закладами. Останнім часом чимало молоді цікавиться військовою службою та навчанням в Національній гвардії України. Питали про навчання в Академії й дівчата, які мають можливість отримати в Академії спеціальність за трьома напрямками», -  розповідає курсант Анастасія Божко.

«Хлопці та дівчата Національної гвардії мають характер, стійкість, міць та незламність. Я прагну бути схожим на них та невдовзі долучитися до команди професійних військових. Після школи я обов’язково спробую вступити до Академії», - поділився своїми думками Богдан, учень 11 класу.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації і комунікації НА НГУ