новини

"Підготовка майбутніх офіцерів в Національній академії постійно прогресує", - генерал-лейтенант Ярослав Сподар

17.09.2018 19:06

Заступник командувача Національної гвардії України по роботі з особовим складом генерал-лейтенант Ярослав Сподар оглянув навчально-матеріальну базу Академії. Особливу увагу звернув на будівництво та ремонт об'єктів, що призначаються для  навчання майбутніх офіцерів.

«Аби офіцери Нацгвардії мали високу професійну підготовку, ми повинні забезпечити їх якісне навчання та підготовку в Академії. Саме тут, всі курсанти, а в майбутньому офіцери отримують необхідну базу знань та навичок, які будуть практично застосовувати у військах. І я бачу, як напрямок підготовки майбутніх офіцерів в Національній академії не стоїть на місці і постійно прогресує», - зазначив генерал-лейтенант Ярослав Сподар.

Начальник Національної академії генерал-лейтенант Сергій Соколовський доповів про результати робіт, зроблених в поточному році, та плани на найближчий час. Загалом, на сьогодні в Академії, проводиться ремонт двох корпусів. Капітальне будівництво надасть змогу розширити навчальні потужності в пункті постійної дислокації та збільшити кількість аудиторій для проведення теоретичної та практичної підготовки.

«Національна гвардія зараз знаходиться на етапі реформування і найшвидше на всі зміни мають реагувати саме навчальні підрозділи. Це дозволить нам отримувати випускників, які володіють сучасними та актуальними знаннями і навиками. Робота в цьому напрямку ведеться і з кожним навчальним днем темпи мають зростати», - зазначив генерал-лейтенант Ярослав Сподар.

Відділ міжнародних зв'язків, інформації і комунікації НА НГУ