новини

Курсанти командно-штабного факультету вдосконалили навички стрільби

20.09.2018 14:00

На базі навчально-тренувального комплексу Національної академії Національної гвардії України з курсантами третього року навчання командно-штабного факультету було проведено практичне заняття з вогневої підготовки.

Заняття пройшло під керівництвом викладачів кафедри вогневої підготовки - підполковника Володимира Толокнєєва та підполковника запасу Валерія Мокреєва.

Гвардійці виконали вправи з пістолета Макарова та автомата Калашникова.

Крім того, під час заняття кожен курсант спробував себе в ролі керівника на навчальному місці. Майбутні командири отримали корисний досвід у проведені занять та вдосконалили свої методичні навички.

«Курсанти навчаються вже на третьому році навчання. Можна сказати, що на цих заняттях хлопці вже не практикуються, а вдосконалюють свої навички стрільби. Важливим є не тільки вправне володіння зброєю, а й також дотримання обов’язкових мір безпеки»,  - зазначив старший викладач кафедри вогневої підготовки підполковник Володимир Толокнєєв.

Всі військовослужбовці показали гарні результати під час практичного заняття.

«Заняття було дуже цікавим. Я вважаю, що кожен з нас отримав цінні знання, які знадобляться нам в майбутньому. І в подальшому потрібно нарощувати отримані знання на заняттях, адже це сприяє формуванню практичних вмінь у кожного з нас у виконанні своїх професійних обов'язків. Адже ми майбутні командири, і ми повинні впевнено виконувати кожен елемент, особливо зі зброєю в руках», - поділився своїми враженнями курсант Володимир Семенченко.

Автор: курсант Іван Макортецький,

фото курсанта Богдана Бойко