новини

Курсанти Академії взяли участь у масштабному спортивному флешмобі (відео)

20.09.2018 21:15

Гвардійці Національної академії Національної гвардії України і ще 50 000 студентів, курсантів по всій Україні відзначили День спорту та взяли участь у спортивному флешмобі.

В Харкові свято спорту відбувалось на території фізкультурно-спортивного комплексу «Локомотив», де учасниками стали близько 5000 студентів, курсантів та викладачів Харківської регіону та спортсмени з інших  областей України. Саме Харківський регіон став центром відзначення в Україні Міжнародного дня студентського спорту та містом, де розпочалась Всеукраїнська універсіади.

У заходах взяла участь голова ХОДА Юлія Світлична. Вона привітала на Харківщині спортсменів з усіх регіонів України та побажала їм успіху на змаганнях: «Дуже гарна традиція складається на Харківщині – завжди підтримувати спорт. Я дякую всім, хто вибрав наш регіон для того, щоб розпочати студентський спортивний рух. Адже Харків студентський, Харків спортивний, Харків завжди пишався своїми спортсменами та їх здобутками, - сказала керівник області. -  Бажаю всім успіху, наснаги, віри в себе, тільки перемог та всього найкращого».

Учасників спортивного свята також привітав заступник міністра освіти та науки України Роман Греба: «Ви мене надихаєте та вселяєте віру в те, що в України є величезне майбутнє. Ви робите Україну сильною, показуєте своїм друзям та одноліткам, як можна правильно жити та обирати спосіб свого розвитку, - відзначив Роман Греба.

На території комплексу розмістилося 20 локацій, які представляли різні види спорту. Для гостей свята провели майстер класи, під час яких кожен мав змогу спробувати свої сили в різних видах спорту та обрати той, який йому до душі. Також частиною свята став флешмоб із підтягування. Підтягувались всі - від маленьких дітей до студентів та посадовців.

Більшість змагань Всеукраїнської універсіади відбудеться в січні наступного року на різних локаціях у регіонах країни. Переможці змагань візьмуть участь у Всесвітній універсіаді.

Відділ міжнародних зв'язків, інформації і комунікації НА НГУ та за матеріалами ХОГА