новини

В Національній академії Нацгвардії закінчилися навчально-методичні збори

21.09.2018 17:34

Керівний склад Національної гвардії України та Академії провели заключний етап навчально-методичних зборів з науково-педагогічними працівниками й офіцерами навчального закладу.

На розширеному засіданні вченої ради заступник командувача Національної гвардії України генерал-лейтенант Микола Балан детально зупинився на поточному стані справ та перспективах подальшого розвитку Національної гвардії України: «Приємно спостерігати, як Академія Національної гвардії України не стоїть на місці і стрімко розвивається. За час навчально-методичних зборів я побачив, що рух вперед йде по всім напрямкам. Це стосується, як вдосконалення навчально-матеріальної бази, так і підготовки майбутніх офіцерів. Важливим є те, щоб викладач був гарним спеціалістом у питаннях, які він викладає, постійно розвивався та підвищував свій рівень. Тільки той, хто сам постійно вдосконалюється, зможе вести за собою навчаємих і надати їм необхідні знання, яких сьогодні потребує ринок праці», – зазначив генерал-лейтенант Микола Балан.

До особового складу Академії довели стан навчально-методичної та наукової роботи у 2017-2018 навчальному році та основні завдання на наступний навчальний рік.

На зборах були оголошені кращі методисти та працівники, які здобули високих показників у науковій роботі. За плідну науково-педагогічну діяльність, старанність, сумлінне виконання службових обов’язків та успіхи у навчально-виховній роботі грамотами були нагороджені 33 працівники, а кращі підрозділи перехідними кубками.

Підсумував хід методичних зборів начальник Національної академії генерал-лейтенант Сергій Соколовський: «Головною метою Національної академії є підготовка висококваліфікованих офіцерських кадрів для Національної гвардії, які будуть здатні виконати поставлені задачі. Сьогодні перед кожним колективом, офіцером, викладачем стоять завдання з якісної підготовки офіцерів, не тільки теоретичної, а й практичної. Тож треба використовувати кожну можливість підвищення свого наукового рівня задля відповідності ліцензійним умовам освіти України та зокрема Академії».

Відділ міжнародних зв'язків, інформації і комунікації НА НГУ