новини

Начальник Академії перевірив стан навчально-матеріальної бази Київського факультету

02.10.2018 09:30

Начальник Національної академії Національної гвардії України генерал-лейтенант Сергій Соколовський перевірив навчальний процес на Київському факультеті та оглянув стан навчально-матеріальної бази факультету, звертаючи особливу увагу на ремонтні роботи та будівництво, які активно проводяться в підрозділі.

Начальник Академії разом з командування підрозділу обговорили перспективний  план подальшого розвитку факультету у складі Національної академії.

«На сьогоднішній день я задоволений об’ємом проведених робіт на факультеті. Звичайно, ще дуже багато справ попереду, адже всі ми зацікавленні у постійному покращенні умов та вдосконаленні задля ліпшого функціонування та розвитку підрозділу», - зазначив під час наради з командуванням факультету генерал-лейтенант Сергій Соколовський.

Нагадуємо, що Київський факультет в Академії Нацгвардії був створений у 2017 році для підготовки фахівців у сфері прав і свобод людини, інтересів суспільства й держави та протидії злочинності і підтримання і громадського порядку. Крім того, під час свого візиту начальник Академії зустрівся та поспілкувався з особовим складом факультету і відповів на питання гвардійців.

молодший лейтенант Альона Крижановська,

фото автора