новини

Курсанти факультету логістики відпрацювали практичні навички в польових умовах

04.10.2018 12:30

На базі навчального центру Національної академії Національної гвардії України з курсантами факультету логістики пройшли комплексно-польові заняття. Під час таких навчань кожен факультет діє за своєю специфікою та направленістю. Особовий склад розгорнув та обладнав свої позиції у польових умовах навчального центру Академії та відпрацьовував питання логістики безпосередньо в районі виконання завдань.

Під час основної частини занять гвардійці практикували розгортання та роботу польових технічних засобів продовольчої служби і польового механізованого хлібозаводу. Разом з доцентом кафедри технічного та тилового забезпечення підполковником Сергієм Павленко курсанти ознайомилися з процесом приготування хліба.  Військовослужбовці взяли участь у повному технологічному циклі випікання.

«Усі теоретичні знання, які отримали в Академії, ми маємо можливість реалізувати тут, на польових заняттях, в навчальному центрі. Цього разу ми показали, що готові до виконання обов’язків на офіцерських посадах у підрозділах Національної гвардії України», – коментує хід занять старший сержант Василь Кузьмук.

Майор Лідія Товма розповіла курсантам, як забезпечити процес виготовлення хліба у полі, дотримуючись якості приготування.

«В майбутньому військовослужбовці займуть посади тилового забезпечення частин. Тому ми намагаємося урізноманітнити наші заняття, щоб показати гвардійцям різні технологічні процеси та якнайкраще підготувати їх до тих завдань, які вони виконуватимуть у військах», – зазначила майор Лідія Товма.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації і комунікації НА НГУ