новини

Курсанти Київського факультету отримали спортивні нагрудні знаки «Воїн-спортсмен»

04.10.2018 13:52

На базі спортивного містечка Київського факультету курсанти четвертого та третього років навчання виконували нормативи  військово-спортивного комплексу та отримали відзнаки відповідних ступенів.

«Військово-спортивний комплекс  – це комплекс фізичних військово-прикладних вправ і вимог для військовослужбовців, направлений на підвищення їх фізичної готовності до виконання службово-бойових завдань за призначенням. Крім того це добрий стимул до самовдосконалення та ведення здорового способу життя», – розповідає начальник служби фізичної підготовки і спорту факультету капітан Ярослав Гулявський.

Після виконання нормативів та подолання смуги перешкод, дванадцять курсантів отримали нагрудний знак «Воїн-спортсмен» І та ІІ ступенів.

На шикуванні в урочистій обстановці майбутніх офіцерів привітав начальник факультету полковник Дмитро Корнієнко: «Ми пишаємося вами. Справжній офіцер повинен бути витривалим, сильним тілом і духом, лідером, зразком в усьому і вести за собою підлеглий особовий склад».

«Не поодинці, разом веселіше і не без духу суперництва. Виконання вправ військово-спортивного комплексу – це ще одна нагода показати свої фізичні здібності та спорту», - розповідає курсант третього року навчання солдат Віктор Данюк.

молодший лейтенант Альона Крижановська,

фото автора