новини

В Академії Нацгвардії відзначили День працівника освіти

05.10.2018 19:35

В Національній академії Національної гвардії України пройшли урочисті заходи з нагоди Дня працівника освіти.

Начальник Академії генерал-лейтенант Сергій Соколовський виступив зі словами привітань та найкращих побажань до всього особового складу навчального закладу: «Наш навчальний заклад постійно розвивається, змінює підходи в навчанні на найбільш сучасні, інтегрує ефективні методи викладання і все це задля однієї головної мети – виховання покоління офіцерів, які будуть професійними захисниками своєї держави і фахівцями обраної справи. Академія стрімко розвивається, і це завдяки значному вкладу кожного  з вас. Наукові здобутки викладачів, якісна підготовка  курсантів та студентів – все це свідчить про те, що рівень освіти постійно підвищує свої якісні показники. Велика вдячність і шана Вам за навчання і виховання майбутніх захисників України, які неодмінно стануть елітою силового блоку нашої країни!

Наказом начальника Академії до Дня працівників освіти весь науково-педагогічний склад отримав грошову премію. Крім того, кращі працівники навчальних кафедр були заохочені грамотами та подяками. Урочистості завершилися святковим концертом. Музичні номери та запальні танці з любов’ю та повагою у подарунок присутнім підготували курсанти та студенти Академії та вихованці вокального гурту «5 стихій».

Глядачі бурхливими оплесками дякували за подарований гарний святковий настрій. Заходи, приурочені Дню працівників освіти, пройшли в теплій та приємній атмосфері.

Зі святом Вас, шановні освітяни! Міцного Вам здоров’я, щирої радості, творчої наснаги, нових педагогічних звершень заради незалежної України!

Відділ міжнародних зв’язків, інформації і комунікації НА НГУ