новини

Привітання начальника Національної академії з нагоди Дня захисника України, українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці

12.10.2018 10:00

Панове офіцери, військовослужбовці військової служби за контрактом, курсанти та солдати!

Прийміть найщиріші привітання з нагоди Дня захисника України, свята Пресвятої Богородиці та Дня козацтва.

Головним для військовослужбовця сьогодення є захист своєї Батьківщини. Дякуємо воїнам, які не шкодуючи сил і здоров’я, виборюють право нашого народу на свободу та щасливе життя на рідній землі. Схиляємо голови перед світлою пам’яттю усіх героїв, які полягли в боротьбі за вільну і незалежну Україну.

Сьогодні, наша Академія гідно виконує своє головне завдання – готує висококваліфікованих захисників України та впевнено прямує в майбутнє. Ми активно впроваджуємо в навчальний процес найкращий світовий досвід, а навчальні програми вже створюються, враховуючи стандарти НАТО. На базі Академії активно функціонує мовний центр, який створений з метою навчання військовослужбовців всієї Національної гвардії іноземним мовам, аби нарощувати взаємодію і комунікацію з нашими партнерами з НАТО та ФІЄП.

Ми переконані, що спираючись на унікальний колектив професіоналів, які працюють в стінах нашого навчального закладу, ми й надалі будемо вносити вагомий вклад у розвиток нашої Батьківщини, готуючи справжніх професіоналів своєї справи – офіцерів Національної гвардії України.

Щирі вітання для ветеранів, учасникам бойових дій, військовослужбовцям, воїнам запасу, батькам та матерям солдатів. Зичимо здоров'я, добра, щастя та злагоди Вам і Вашим родинам.

Висловлюю вдячність особовому складу Академії за сумлінне та самовіддане служіння українському народові. Це свято не лише чоловіків, це свято всіх, хто любить і захищає свою Батьківщину. Це - свято України.

Бажаю усім міцного здоров’я, мирного неба, професійних успіхів та твердої віри в світле майбутнє нашої держави!

 

З повагою,

начальник Національної Академії Національної гвардії України

генерал-лейтенант Сергій Соколовський