новини

В Національній академії урочисто провели в запас солдатів строкової служби

11.10.2018 17:14

В Академії відбулись урочистості з нагоди звільнення в запас військовослужбовців батальйону забезпечення навчального процесу, які відслужили встановлений термін строкової служби.

«Ви виконуєте важливу, хоч і не завжди помітну роботу. Батальйон забезпечення навчального процесу забезпечує несення служби у варті, контрольно-перепускний режим в Академії, перевезення особового складу, виконує завдання із забезпечення занять і ще багато важливої роботи. Я вдячний кожному солдату, який впродовж відведеного терміну сумлінно ставився до службових обов’язків. Бажаю вам успіхів на вже новому дорослому життєвому шляху», - привітав військовослужбовців командир батальйону забезпечення  Дмитро Дрібноход.

Наказом начальника Національної академії за старанність та сумлінне виконання обов’язків та з нагоди звільнення в запас Збройних сил України, військовослужбовців заохотили: подяками, грамотами, фотокарткою біля розгорнутого Бойового Прапора Національної академії та присвоїли чергове військове звання «старший солдат» і «старший сержант».

У центрі культури для солдатів була організована святкова концертна програма, де кожен офіцер батальйону подякував підлеглим за зразкову службу. Запрошені артисти привітали гвардійців та подарували танцювальні й вокальні номери.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації і комунікації НА НГУ