новини

В Академії Нацгвардії пройшов святковий концерт з нагоди Дня захисника України

12.10.2018 17:20

У центрі культури Національної академії Національної гвардії України  пройшли урочистості з нагодисвят –  Дня захисника України, українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці. Захід розпочався з внесення Бойового прапору Національної академії та виконання Державного гімну України. 

Зі словами привітання до присутніх звернувся начальник Національної академії Національної гвардії України генерал – лейтенант Сергій Соколовський: «Прийміть найщиріші привітання з нагоди Дня захисника України, свята Пресвятої Богородиці та Дня козацтва. Спираючись на унікальний колектив професіоналів, які працюють в стінах нашого навчального закладу, ми й надалі будемо вносити вагомий вклад у розвиток нашої Батьківщини.  Висловлюю вдячність особовому складу Академії за сумлінне та самовіддане служіння українському народові. Бажаю усім міцного здоров’я, мирного неба, професійних успіхів та твердої віри в світле майбутнє нашої держави».

На адресу Академії надійшло привітання від командувача Національної гвардії України генерал-полковника Юрія Аллерова.

«Від імені Головного управління Національної гвардії України та мене особисто прийміть щирі й сердечні вітання з Днем захисника України.  Це свято тих, хто обрав для себе нелегку, але почесну професію – бути захисником своєї рідної землі, її суверенітету і незалежності.  Нехай серця наповнюються гордістю за нашу державу, прагненням до єдності та порозуміння, а ваша плідна праця буде надійною запорукою щасливого майбутнього».

З нагоди свята наказом командувача Національної гвардії офіцери навчального закладу отримали чергові військові званнями, були відзначені заохочувальними відзнаками, грамотами та подяками.

Покладанням квітів до стели героїв та хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять воїнів, які загинали захищаючи нашу Батьківщину.

Після урочистої частини яскраву концертну програму продемонстрував великий академічний Слобожанський ансамбль пісні і танцю та виконавці вокального гурту «5 стихій».

Щирі оплески, святкова атмосфера, що панувала у залі, на сцені та за її лаштунками – все це додало гарних вражень і зробило концерт пам’ятною подією.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації і комунікації  НА НГУ