новини

Привітання командувача НГУ з нагоди Дня захисника України

12.10.2018 17:34

Шановні військовослужбовці та працівники Національної гвардії України! Дорогі ветерани та воїни запасу!

Прийміть щирі вітання зі святами – Днем захисника України та Покрови Пресвятої Богородиці! Ці знаменні дати

нерозривно пов’язані між собою, символізують зв’язок поколінь та невмирущі героїчні традиції нашого народу.

У важкий і трагічний для нашої країни час, ми можемо пишатись тим, як нинішні спадкоємці славних козацьких пращурів стоять на захисті державності і незалежності України, проявляючи при цьому героїзм, мужність і самопожертву. Наші воїни мужньо боронять українську землю від новітніх агресорів за підтримки світової спільноти та мільйонів українських патріотів.

Справжній патріотизм – це не лише красиві слова, емоційний прояв справедливого гніву до загарбників та гарні промови про любов до України, а й чесна та професійна праця і виконання своїх службових обов’язків кожного на своєму місці.

У цей день ми віддаємо шану пам’яті загиблим у боях за нашу свободу та територіальну цілісність, вшановуємо усіх, хто сьогодні мужньо виконує свій громадянський обов’язок – захищає Україну, розраховуємо на сильних духом співвітчизників, готових поповнити лави Національної гвардії та інших військових формувань України, встати на захист своєї родини, своєї оселі і своєї країни.

Ми повинні робити все можливе для гарного майбутнього нашої держави, для збереження миру і цілісності України. А найголовніше – це виховувати достойних українських громадян, створити умови для того, щоб наші діти знали своїх героїв, прагнули бути схожими на них.

Сердечно бажаю усім миру на нашій землі, щастя, добра та наснаги на успішні починання на користь Батьківщини. Нехай нас єднає незгасне світло віри, а високе покровительство Пресвятої Богородиці надає нашим воїнам-захисникам сил у нелегкій боротьбі та оберігає їхні життя!

З повагою,

командувач Національної гвардії України

генерал-полковник                                                              Ю. В. Аллеров