новини

Особовий склад Київського факультету відзначив День захисника України

14.10.2018 15:47

З нагоди святкування військовослужбовці Київського факультету Національної академії Національної гвардії України зібралися у будинку культури села Білогородка Києво-Святошинського району міста Києва.

Зі словами привітань до усіх присутніх звернувся начальник Київського факультету полковник Дмитро Корнієнко: «Вітаю Вас з чудовим святом - Днем захисника України. Цей день уособлює мужність, духовність, силу, честь і наш святий обов'язок - зберегти мир і злагоду в суспільстві і на землі. Від усієї душі бажаю вам міцного здоров'я, успіхів і процвітання. Нехай у вашому домі панують довіра, злагода та мир».

Після привітання заступник начальника Київського факультету підполковник Руслан Кізян зачитав наказ на заохочення особового складу, вручив грамоти та подяки.

Військовий капелан Київського факультету протоієрей отець Петро Шиндлярський благословив всіх присутніх молитвою та провів обряд освячення.

Після вступної частини святковий концерт розпочав оркестр дітей-білогородчан. Творчі колективи села, разом з талановитими військовослужбовцями, організували чудову програму. До уваги присутніх були представлені: танцювальні виступи, пісні та вірші, а також показовий виступ  рукопашного бою курсантів підрозділу.

Мешканці села мали можливість ознайомитись з агітаційною прродукцією, екіпіровкою Національної гвардії та особисто поспілкуватись з військовослужбовцями щодо служби та навчання в Академії.

автор: молодший лейтенант Альона Крижановська

фото: старший солдат Михайло Федорчук