новини

Духовий оркестр Академії створив свято музики для харків’ян

17.10.2018 15:54

Оркестр Національної академії Національної гвардії України вкотре продемонстрував свої вміння та професіоналізм. Творчий колектив з концертом виступив в парку на площі захисників України.

«Харків’яни відреагували на такий захід позитивно та з інтересом, деякі навіть були приємно вражені. Бажаючих послухати композиції або ж навіть сфотографуватися з музикантами виявилося чимало», - розповідає начальник оркестру капітан Андрій Чабанов.

Музиканти вразили публіку своєю різноплановістю, адже представлений ними репертуар складався як із творів національної спадщини, так і світової.

Також гвардійці Академії подарували гарний настрій харків’янам та гостям міста на площі Свободи. Музиканти та ветерани військового оркестру Академії виконали різножанрові музичні композиції, довівши свої вміння та професіоналізм.

«Ми постійно розвиваємось, збільшуємо свій репертуар та досягнення. Особливо приємно нам дивитися в очі присутніх і бачити їх захват від виступів. Найбільша подяка та краща оцінка нашої творчості – це саме щасливі і задоволені глядачі», - додає капітан Андрій Чабанов.

Колектив музикантів-гвардійців віднісся до кожного заходу з душею та подарував глядачам чудові композиції.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації і комунікації НА НГУ