новини

В Академії Нацгвардії з офіцерами-магістрами провели бінарне заняття

25.10.2018 17:17

В Національній академії Національної гвардії України з офіцерами-слухачами оперативно-тактичного рівня було проведено заняття дуальним методом. Його провели доцент кафедри бойового та логістичного забезпечення підполковник Максим Адамчук та перший заступник командира військової частини – начальник штабу гвардійської авіаційної бази військової частини 2269 підполковник Роман Липа.

Під час заняття були розглянуті питання стосовно організаційної структури та способів дії авіаційних частин Національної гвардії України.

Особливу увагу було направлено на набуття вмінь офіцерів визначати бойові можливості авіаційних підрозділів при виконанні окремих завдань та здійснювати управління авіаційним підрозділом в ході підготовки до бойових дій. В свою чергу, слухачі мали змогу поставити запитання висококваліфікованим викладачам та отримати змістовні відповіді.

"Залучення до проведення заняття офіцера, який має достатній досвід з питань застосування авіаційних підрозділів в зоні проведення операції об’єднаних сил, безсумнівно підвищило якість заняття, зробивши його більш інформативним. І звісно такий вид діяльності тільки на користь слухачам, адже він слугує  обміну досвідом та ефективнішому закріпленню знань", – зазначив підполковник Максим Адамчук.

капітан Сергій Павлюк