новини

В Академії відзначили день автомобіліста і дорожника та ракетних військ і артилерії

26.10.2018 17:07

В Національній академії Національної гвардії України вже багато років є гарна традиція – запрошувати ветеранів навчального закладу на святкування дня автомобіліста і дорожника та ракетних військ і артилерії.

Цього року на святкування зібралось більше ста ветеранів. І кожного разу всі вони відмічають, що навчальний заклад не стоїть на місці, розвивається та постійно підвищує професіональний підхід до виховання та навчання молодих офіцерів.

На плацу Академії ветерани оглянули виставку сучасної та раритетної техніки та озброєння, зразки форми одягу, поспілкувалися з курсантами та офіцерами, поділилися спогадами та враженнями. Завдяки похідному автоклубу-друкарні всі присутні мали змогу переглянути відеофільми про діяльність Академії.

«Для нас цей день є особливим. Ми чекаємо його протягом року, бо саме в цей день ми зустрічаємося з товаришами, з якими разом вчилися, проходили службу, а більшість із нас ще є міцними товаришами по життю. Нам дуже приємно, що керівництво навчального закладу з повагою ставиться до цих свят, а ще більш поважно відноситься до своїх ветеранів», - зазначив голова ветеранської ради Академії полковник у відставці Петро Павлов.

Наостанок свята відбувся обов’язковий елемент зустрічі - спільне фото з керівництвом навчального закладу.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації і комунікації  НА НГУ