новини

Офіцери підрозділів інформації і комунікації проходять підготовку на Харківщині

01.11.2018 13:11

Робочий тиждень офіцери інформації і комунікації з усієї Національної гвардії проводять на базі Східного територіального управління у колі колег, професійних викладачів, відомих режисерів, журналістів, фотокореспондентів національних інформагенцій.

В Харкові проходять навчальні збори з особовим складом підрозділів інформації і комунікації з усіх куточків України. Для організації занять запрошено професорсько-викладацький склад з Харківського національного університету ім. В. Н. Каразіна,  Харківського національного економічного університету імені Семена Кузнеця, Харківської державної академії дизайну і мистецтв, Харківської державної академії культури, а також практикуючі режисери , оператори, журналісти.

Майже всі заняття, передбачені розкладом, практичні. Антикризові комунікації, робота в соціальних мережах, проведення фото,- відеозйомки, монтаж, створення медіа контенту і рекламних проектів – такі питання відпрацьовують гвардійські медійники.

Програма дуже насичена, тому учасниками не до суму, та як зізнаються самі прес-офіцери – це дуже корисний і цікавий досвід.

Наступний етап – робота на навчальному стрільбищі. Як організовувати роботу преси під час проведення занять з бойової підготовки, готувати репортажі для телебачення, інтернет-мережі – саме такі питання сьогодні офіцери відпрацюють в польових умовах на стрільбищі під Харковом.

Нагадаймо, це вже другі навчальні збори підрозділів інформації і комунікації, які проходять в Харкові цього року. В квітні офіцери збиралися на базі Національної академії Національної гвардії України.

Група інформації і комунікації Східного ТУ