новини

Курсанти-зброярі випробовували сучасні гвинтівки українського виробництва

05.11.2018 18:12

Майбутні офіцери  факультету логістики Академії успішно проходять практику на базі виробничого комплексу «Зброяр», що займається виготовленням новітніх зразків озброєння.

Курсанти-випускники проходять практику на посадах старшого майстра, інженера та начальника цеху.

Під час роботи на підприємстві, гвардійці ознайомилися з повним процесом виготовлення гвинтівок, з конструкцією зразків зброї та особливостями їх експлуатації. Кожен учасник мав можливість особисто вразити цілі з високоточних гвинтівок Z-10 та Z-008 у спеціальному тирі виробничого комплексу.

«Для мене практика є нагодою для спілкування з технічними фахівцями, інструкторами та керівниками компанії «Зброяр». Вони показали нам нові розробки компанії та розповіли про популярні збройові аксесуари. Більш за всього вразила гвинтівка Z-10, яка має сучасну оптику, навіть нема з чим порівнювати. Ця зброя досить точна, головне – вміти нею користуватися», - зазначив курсант Ігор Лисак.

Під час такої практики, гвардійці Академії мають можливість безпосередньо проконсультуватися з провідними конструкторами збройової справи та дізнатися детальну інформацію про виробництво компанії «Зброяр».

Відділ міжнародних зв’язків, інформації і комунікації НА НГУ