новини

В Академії Нацгвардії перевірили готовність адміністрації навчальних зборів до прийому молодого поповнення

06.11.2018 18:57

У Національній академії Національної гвардії України пройшли інструктивно-методичні заняття з військовослужбовцями, які навчатимуть новоспечених строковиків основам первинної військової підготовки.

На майбутніх солдат очікує період навчальних зборів. Під час яких вони ознайомляться з початковими положеннями військової служби.

Протягом занять, адміністрація навчальних зборів розглянула питання щодо навчання і виховання молодого  поповнення, організації роботи з особовим складом, вивчення морально-психологічних якостей строковиків та відповідальності за вчинення військових правопорушень.

«Навчальний збір не тільки допомагає офіцерам краще вивчити поведінку строковиків за умов підвищених фізичних та психологічних навантажень, а й є стартовою платформою для навчання базовим елементам військової підготовки», – зазначає начальник зборів полковник Сергій Мартиненко.

Незабаром досвідчені офіцери та молодші командири будуть навчати молоде поповнення основним загальновійськовим предметам, які знадобляться гвардійцям протягом усієї служби.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікації НА НГУ