новини

Гвардійці Академії змагаються за першість з міні-футболу

06.11.2018 19:00

В Академії Національної гвардії проходить чемпіонат з міні-футболу. Змагання проводяться на футбольному майданчику спортивного комплексу навчального закладу. У чемпіонаті змагаються 9 команд з числа курсантів усіх факультетів.

Оцінюють гравців викладач кафедри фізичної підготовки та спорту Академії старший лейтенант Артем Корольов та старший інструктор по спорту прапорщик Василь Карнаух.

Напередодні відбулась перша гра. Команда курсу 3 факультету логістики виборола перемогу у курсу 2 гуманітарного факультету з рахунком 5:4, а гравці курсу 4 командно-штабного факультету перемогла у курсу 1 факультету логістики з результатом 8:0.

«Гра виявилася дійсно запеклою та цікавою. Обидві команди боролись  з особливою витримкою та наполегливістю. Ніхто не хотів поступатись супернику, гравці часто створювали небезпечні моменти та відправляли м’ячі у ворота. І хоч це гра, в якій завжди є переможці і ті, хто отримав поразку, змагання принесли всім учасникам тільки  задоволення, бадьорий настрій та масу позитивних емоцій», - поділився враженнями учасник команди Роман Федоров.

Вже 9 листопада відбудеться фінал змагань, після якого переможці отримають перехідний кубок та дипломи.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації і комунікації НА НГУ