новини

На Київському факультеті працює комплексна група Академії Нацгвардії

09.11.2018 17:10

Протягом тижня офіцери Національної академії Національної гвардії України на чолі з першим заступником начальника Академії з навчально-методичної та наукової роботи полковником Олександром Морозовим надають практичну допомогу та перевіряють стан справ на Київському факультеті.

Під час своєї роботи, військовослужбовці комплексної групи провели стройовий огляд особового складу, вечір запитань та відповідей, аналіз службового навантаження та стану військової дисципліни, вивчили соціально-психологічний клімат в підрозділах та перевірили бойову готовність гвардійців факультету.

Крім того, офіцери комплексної групи оглянули територію, житлові та складські приміщення, ознайомились з умовами проживання, побуту, харчування, медичним та матеріально-технічним забезпеченням факультету.

«Загалом, я задоволений станом справ на факультеті. Всі військовослужбовці підрозділу бажають служити, вдосконалюватися, а це дуже важливо. Слід відмітити кропітку роботу керівництва факультету, їх особисту участь у організації навчального процесу, виконання завдань та створення необхідних умов для особового складу. Проведена дуже велика робота щодо облаштування території, спальних приміщень, сховищ та інших приміщень, які забезпечують життєдіяльність факультету та нормальне його функціонування, як окремого підрозділу», - зазначив полковник Олександр Морозов.

По завершенню роботи комісії відбудеться підведення підсумків, на якому кожен представник виступить за своїм напрямком перевірки, висвітлюючи результати.

Автор: майор Михайло Хуторянський

Фото автора