новини

На Київському факультеті впроваджують співпрацю з представниками операції UNIFIER

09.11.2018 18:20

До Київського факультету з робочим візитом завітав офіцер взаємодії з НГУ від Об’єднаної оперативно-тактичної групи «Україна» ЗС Канади (UNIFIER), радник Національної гвардії України майор Корі Анхорн.

Під час зустрічі з керівництвом Академії та факультету, військовослужбовці обговорили питання щодо залучення представників операції UNIFIER до проведення на базі факультету інтенсивних курсів з вивчення англійської мови військовослужбовцями підрозділів Нацгвардії.

«Дуже приємно, що Україна зробила  правильний вибір,  ставши  на шлях співробітництва  з НАТО, а Національна гвардія України є лідером у співпраці з цією організацією. Знання мови для кожного військовослужбовця дають можливість використовувати всі ресурси, які може надати НАТО», - зазначив майор Корі Анхорн.

Військовослужбовці розглянули питання організації співпраці та порядок виконання заходів взаємодії в майбутньому.

Представник місії  UNIFIER зустрівся зі слухачами інтенсивних курсів з вивчення англійської мови та розповів про службу в Збройних силах Канади.

«Оскільки, у наш час, більшість військових частин Київського гарнізону обмінюються досвідом із закордонними колегами, можливість покращити свої мовні навички вкрай важливі», - підсумував т.в.о. начальника Київського факультету підполковник Руслан Кізян.

Автор: майор Михайло Хуторянський

Фото автора