новини

В Академії Нацгвардії перевіряють рівень професійних навичок контрактників

14.11.2018 15:47

В Національній академії Національної гвардії України проходить перевірка професійної підготовки  у військовослужбовців за контрактом.

Розпочалася здача із стройового огляду, який провів заступник начальника Національної академії полковник Сергій Мартиненко. Після чого гвардійці приступили до складання комплексу іспитів.

Здача, що проходить поетапно на різних навчальних місцях, розпочалася зі стройової підготовки на плацу, де військовослужбовці показали свої вміння у виконанні стройових прийомів та свою теоретичну та методичну підготовку.

Наступним етапом стала перевірка теоретичних та практичних знань з гуманітарної, тактичної, фізичної підготовки, радіаційного, хімічного і біологічного захисту та Статутів Збройних сил України.

«Під час здачі іспитів з професійної підготовки кожен військовослужбовець показує, на що він здатний. Періодична перевірка у гвардійців знань та навичок військової справи  допомагає вчасно виявити напрямок діяльності, на який слід звернути більше уваги», – зазначив прапорщик Влад Падій.

Попереду на гвардійців чекає здача вогневої підготовки, під час якої в них перевірять знання будови та тактико-технічні характеристики озброєння Національної гвардії. Після чого військовослужбовці виконають практичні стрільби з пістолету Макарова.

Відділ міжнародних зв'язків, інформації і комунікації НА НГУ