новини

Куратори навчальних груп зустрілися з офіцерами-магістрами Академії Нацгвардії

15.11.2018 16:54

В Національній академії Національної гвардії України зі слухачами оперативно-тактичного факультету провели День куратора.

Досвідчені куратори навчальних груп із числа офіцерів управління факультету, кафедр та викладачів обговорили питання поточної успішності, окреслили шляхи та напрямки щодо покращення стану навчання, спланували культурно-виховні заходи на поточний місяць.

«Захід такого характеру є одним із важливих напрямків роботи зі слухачами Академії, який здійснює позитивний вплив на військовослужбовців, підвищує рівень їх мотивації до військової служби,  рівень професійної підготовки та зміцнює стан військової дисципліни в навчальних групах. Крім того, діалог у спілкуванні з магістрами надає можливість дізнатися їх інтереси та захоплення, що дозволяє краще їх розуміти, надавати вчасні поради і допомогу. Гвардійці, в свою чергу, мають щиру нагоду вдосконалити свої знання, вміння та навички у роботі з особовим складом, що безумовно буде корисним у подальшій службовій діяльності», -  зазначив заступник начальника оперативно-тактичного факультету по роботі  з особовим складом полковник Анатолій Желаго.

Протягом заходу відбувалася плідна дискусія між присутніми, магістри отримати відповіді на всі запитання, що їх цікавили.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації і комунікації НА НГУ