новини

В Академії Нацгвардії перевірили готовність випускників до стажування

23.11.2018 15:57

В Національній академії Національної гвардії України для майбутніх офіцерів провели інструктаж перед від’їздом на стажування.

Більшість курсантів Академії пройдуть стажування у підрозділах, де в подальшому будуть служити на офіцерських посадах.

Стажування  майбутніх офіцерів проводиться з метою удосконалення вмінь та практичних навичок, які необхідні при виконанні службових обов’язків відповідно до спеціальності курсантів.

Протягом місяця курсанти повинні набути нових навичок за майбутньою військовою спеціальністю, провести заняття з предметів бойової та спеціальної підготовки. Крім того, в рамках стажування досвідчені викладачі поділяться багаторічним досвідом та нададуть поради, як ефективно використовувати набуті знання безпосередньо у військах.

«Академія готує професійних  військових, тому курсанти по закінченню вишу Нацгвардії повинні приходити у підрозділи підготовленими до будь-яких ситуацій та готовими до виконання службово-бойових завдань. Військове стажування – це чудова змога закріпити здобуті в Академії знання, збагатити свій досвід, який забезпечить надійний захист українській державі. Протягом стажування, майбутні офіцери краще ознайомляться зі специфікою і особливостями військової частини, де вони служитимуть у майбутньому та визначать для себе напрямки та питання, на які потрібно звертати увагу в подальшому навчанні», - зазначив перший заступник начальника Академії з навчально-методичної та наукової роботи полковник Олександр Морозов.

Попереду у курсантів Національної академії цікава та плідна праця. Впродовж військового стажування за допомогою офіцерів – керівників, курсанти здобудуть необхідні знання, які допоможуть їм у подальшому військовому житті та в службовій діяльності.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації і комунікації НА НГУ