новини

Курсантка гуманітарного факультету Академії стала учасницею наукової зустрічі

26.11.2018 15:04

У місті  Київ  відбулась науково-просвітницька зустріч-дискурс «Жінка – успішний науковець і багатогранна особистість з активною життєвою позицією», в якій взяла участь курсантка гуманітарного факультету сержант Христина Бойчук.

Метою зустрічі було надання можливості молодим науковцям поспілкуватися із жінками-особистостями, що мають величезний досвід, активну життєву позицію, є лідерами думки, менеджерами та новаторами у сфері охорони здоров’я.

«Центр інновацій «Сходи у майбутнє» є ініціатором багатьох різноманітних заходів. Я завжди стараюся переглядати їх в режимі онлайн. Сьогодні, я познайомилася та поспілкувалася з надзвичайними особистостями, окрім головних спікерів, я ще й познайомилася з командою ЦІСМ – молодими, амбіційними людьми, які готові змінювати нашу країну на краще. Під час зустрічі, спікери розповідали та ділилися своїм досвідом та життєвою позицією, давали поради молодим спеціалістам щодо мотивації та подальшого розвитку»,- ділиться враженнями від зустрічі сержант Христина Бойчук.

Це не останній проект, у блоці соціальних – він третій. Проте, планується проведення й інших, які мають вужчу спеціалізацію. Такі проекти направлені на зміни молодого покоління.

Христина Бойчук,

фото автора