новини

Команда Академії Нацгвардії стала переможницею гендерного квесту

27.11.2018 18:30

У рамках проекту «Через рівність та порозуміння до захисту і безпеки», що реалізується за підтримки обласної державної адміністрації,  на базі Харківського національного університету внутрішніх справ відбувся гендерний квест.

Вісім команд, що представляли заклади вищої освіти України, боролися за звання найкращої. Національну академію Національної гвардії України представили курсанти та курсантки гуманітарного факультету. Команда презентувала програму: «П’ять кроків до гендерної рівності», пройшла термінологічну розминку «Гендер та ми» й виконала низку завдань за темою «Подолаймо гендерні стереотипи». За результатами набраних балів журі визначило переможців квесту. І місце посіла команда Національної академії Національної гвардії України.

«Надзвичайно приємне хвилювання та емоції протягом усього заходу. Для того, щоб підготуватися, у нас був тільки тиждень. Згуртована робота усіх членів нашої команди принесла нам перемогу, чому ми дуже раді. Але більше задоволення ми отримали від спілкування та усвідомлення нових аспектів в розумінні гендерної рівності», - розповідає капітан команди сержант Христина Бойчук.

Команду Національної академії відзначено грамотою «За креативність та творчий підхід у пошуку шляхів до гендерної рівності». Крім дипломів та грамот, усі учасники заходу  отримали нові знання та позитивні емоції.

Христина Бойчук,

фото Вікторії Максюти