новини

Гвардієць розповів військовослужбовцям Київського факультету про спортивні перемоги Нацгвардії

28.11.2018 18:24

З курсантами Київського факультету зустрівся капітан переможної гвардійської команди ліги учасників АТО Юрій Воронін. Він продемонстрував особовому складу підрозділу відеоматеріали зі змагань, спортивні трофеї Національної гвардії України – «Кубок героїв АТО» та кубок за перше місце у комплексних змаганнях з не олімпійських видів спорту за програмою «Динаміада – 2018» серед збірних команд правоохоронних органів.

Капітан Юрій Воронін розповів майбутнім офіцерам про підготовку до матчів, переживання гравців, незабутні емоції, які команда отримала під час участі в змаганнях та перспективи, які розкривають спортивні досягнення.

«Так, ми вибороли кубок. І дуже пишаємося цим. Це не дивно, адже спортивна робота у всіх гвардійських підрозділах поставлена на високому рівні і військовослужбовці завжди показують гарні результати з фізичної підготовки. Сподіваюся, що наступного року Кубок залишиться у нацгвардійців», - зазначив Юрій Воронін.

Курсанти залишилися враженими зустріччю з представником команди. Такі заходи сприяють  популяризації фізичної культури і спорту, здоровому способу життя та підвищують соціальну активність військовослужбовців.

Автор: молодший лейтенант Альона Крижановська

Фото: солдата Михайла Федорчука