новини

Особовий склад Академії Нацгвардії долучився до акції "Гвардійська родина - тобі, Україно!"

28.11.2018 18:34

В Національній академії Національної гвардії України проходить благодійна акція під назвою "Гвардійська родина - тобі, Україно".

Проведення акції передбачає збір гуманітарної допомоги дітям та її передачу постраждалим в ході бойових дій мешканцям районів Луганської та Донецької областей.

Особовий склад Академії активно бере участь в даному заході. Загалом, на сьогоднішній день вже зібрано велику кількість найрізноманітніших іграшок, зошитів, канцелярського приладдя, дитячих книжок з українськими казками, спортивного інвентарю та обладнання.

«Приємно зазначити, що до акції долучився майже весь особовий склад Академії та їх рідні. Дуже важливо, аби усі пам’ятали те, що не варто соромитися своїх маленьких чи великих внесків, думаючи чи будуть вони доречними, та чи зможуть хоч трішки змінити ситуацію. Саме завдяки різноманітним внескам ми можемо суттєво задовольнити потреби тих, хто опинився в складній життєвій ситуації та порадувати дітей. Нехай ці речі принесуть дітям радість та позитивні емоції», - зазначив старший офіцер відділу по роботі з особовим складом майор Микола Черніченко.

Крім того, до акції долучилися військовослужбовці Київського факультету. Гвардійці та їх родини зібрали корисні та приємні подарунки.

Хочеться висловити величезну подяку усім небайдужим, що не залишились осторонь дитячих проблем.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації і комунікації НА НГУ