новини

В Академії Нацгвардії обговорили актуальні питання організації управління

29.11.2018 18:26

На факультеті логістики Національної академії Національної гвардії України пройшла восьма науково-практична конференція.

Захід організовано під науковим керівництвом начальника факультету полковника Владислава Єманова та завідувача кафедри менеджменту та військового господарства Майї Черкашиної.

В ході роботи конференції було створено 2 секційних засідання. Під час 1 секції учасники розглянули питання інноваційно-інвестаційної діяльності у підвищенні конкурентоспроможності підприємства, підвищення ефективності антикризового управління підприємством шляхом врахування професійного травматизму при плануванні діяльністю, специфіку управління  підприємством в умовах інформаційної економіки.

Почесне звання кращого доповідача отримала доктор філософії з економічного напрямку, професор кафедри менеджменту та військового господарства Марія Науменко.

Кращі інноваційні тези визнані у завідувача кафедри менеджменту та військового господарства Майї Черкашиної, старших викладачів Валентини Герасименко та Жанни Чухлатої.

В процесі роботи 2 секції присутні ознайомились з питаннями логістичних витрат, особливостей транспортної логістики військових підрозділів НГУ, вдосконаленням організації закупівель товарів та гендерними компонентами у навчальних закладах сектори безпеки та оборони.

Кращим доповідачем визначено доктора економічних наук, професора кафедри менеджменту та військового господарства Костянтина Фісуна.

Під час науково–практичної конференції учасники плідно попрацювали та отримали корисний досвід, обговорили перспективні наукові ідеї для реалізації нових наукових проектів.

«Проведення конференцій є систематичним на факультеті логістики. Кожного року в нашому навчальному закладі з’являється велика кількість новітніх наукових розробок і прикладається максимум зусиль для подальшого впровадження їх в службово-бойову діяльність Національної гвардії. Сьогодення вимагає нових, виважених кроків у розвитку Національної гвардії, тому науково-педагогічний склад факультету робить усе можливе для досягнення цієї мети», - зазначив заступник начальника факультету логістики по роботі з особовим складом майор Ярослав Павлов.

Результати роботи конференції рекомендовано до впровадження в навчальний процес Академії при викладанні дисциплін логістики та менеджменту у військовому господарстві.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації і комунікації НА НГУ