новини

В Академії Нацгвардії вдосконалюють процес професійної підготовки офіцерів

30.11.2018 13:24

Національна академія Національної гвардії України – це навчальний заклад, який не стоїть на місці, а постійно розвивається. В практику навчального процесу впроваджуються нові форми та види занять, оновлюються навчальні програми.  Реформується процес підготовки не лише курсантів, а й професійної підготовки офіцерів Академії.

Цього року для покращення навичок військовослужбовців Академії Нацгвардії в систему професійної підготовки впроваджуються додаткові заняття. Протягом року, щочетверга гвардійців Академії будуть навчати офіцери Головного управління Національної гвардії України.

На цьому тижні офіцери ГУ НГУ розпочали роботу та провели перші заняття за своїм профілем.

Військовослужбовців Академії ознайомили з порядком  організації культурно-просвітницької роботи та питаннями щодо задоволення релігійних потреб військовослужбовців у Національній гвардії, станом та перспективами реформування органів по роботі з особовим складом. Представники Головного управління разом з офіцерами Академії розглянули питання основ організації протиповітряної оборони та контр засадних дій розвідувальних органів НГУ.

«Професійна компетентність відображає готовність і спроможність здійснювати на належному рівні професійну діяльність, застосовуючи увесь спектр необхідних знань, умінь і навичок. Сьогодні якісна підготовленість офіцера Національної академії є важливим фактором. Саме тому, програма професійної підготовки включає всі особливості завдань, що сьогодні покладаються на Національну гвардію. Ми постійно повинні йти в ногу з часом. Офіцерський склад, до того ж, є взірцем для наших курсантів, тому і підготовка їх повинна бути відповідною. Тому, я впевнений, що додаткові заняття лише примножать офіцерам успіх у їхній професійній діяльності», - зазначив представник ГУ НГУ полковник Олександр Чорний.

Чіткі зміни у покращенні навчальних програм - це те, що допомагає гвардійцям почуватися впевнено на шляху до подальшого розвитку.

Відділ міжнародних зв'язків, інформації і комунікації НА НГУ