новини

Віктор Клішин присвятив 25 років життя військовій службі!

03.12.2018 10:24

В Національній академії Національної гвардії України вагоме місце належить заступнику начальника факультету логістики з навчальної роботи – начальнику навчальної частини полковнику Віктору Клішину, який наразі звільнився в запас з почесним військовим званням полковник.

Віктор Миколайович має стаж в 25 років військової служби, є  кандидатом військових наук, доцентом кафедри озброєння та стрільби.

Навчався Віктор Клішин у Хмельницькій академії Прикордонних військ України імені Богдана Хмельницького на окремому факультеті внутрішніх військ МВС України. Потім закінчив Військовий інститут внутрішніх військ МВС України (нині Академія), де здобув ступень магістра. Також закінчив ад’юнктуру в Академії.  У 2010 році захистив Дисертацію та отримав науковий ступінь кандидата військових наук зі спеціальності "Службово-бойова діяльність сил охорони правопорядку".

Протягом військового шляху працював командиром взводу, заступником командира роти по роботі з особовим складом, командиром роти, викладачем Військового інституту внутрішніх військ МВС України, старшим викладачем Академії внутрішніх військ МВС України, заступником начальника кафедри озброєння та стрільби Академії. З 2014 року обіймав посаду заступника начальника факультету логістики з навчальної роботи – начальника навчальної частини Національної академії Національної гвардії України.

Віктор Клішин має за плечима 25 років служби у військах і досяг у своєму житті багато з того, про що мріяв. Свою службу він називає справою душі, бо отримував задоволення від військової справи і радіє, що зміг зробити внесок у  навчання та виховання майбутніх захисників України. «Притаманні Віктору Миколайовичу працелюбність, принциповість, висока професійна майстерність та моральні якості забезпечують йому високий авторитет серед друзів, колег. В Академії всі його зусилля були лише результативними та успішними. Ми всі його цінуємо та бажаємо подальших професійних успіхів», - зазначив  заступник начальника факультету логістики по роботі з особовим складом майор Ярослав Павлов.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації і комунікації НА НГУ