новини

Курсанти Академії Нацгвардії здобули призові місця на чемпіонаті світу з багатоборства (відео)

04.12.2018 14:00

В Харкові пройшов чемпіонат світу з бойового багатоборства, в якому   змагалися спортсмени з України та інших держав. Загалом у змаганнях взяли участь військові та цивільні спортсмени з шістнадцяти  країн світу, які змагалися у стрільбі та рукопашному бою. Серед них й команда Національної академії Національної гвардії України з військово-спортивного багатоборства.

Завдяки професійній майстерності старшого викладача кафедри фізичної підготовки майора Руслана Любчича 4 учасника з Академії Нацгвардії успішно змогли подолати всі етапи змагань.

Тож скарбничка Національної академії поповнилася золотою та срібними медалями.

Курсант гуманітарного факультету Вікторія Піскунова стала чемпіонкою світу в категорії до 65 кг по версії Б-2. Срібними призерами стали курсанти командно-штабного факультету Євген Пузан та Євген Івлев. 4 місце посів курсант командно-штабного факультету Олександр Носатов.

«Ми повинні постійно перебувати в стані бойової готовності. Навіть у нашому сучасному світі рукопашний бій є важливою складовою підготовки військовослужбовця. Під час змагань покращуються наші спортивні результати, а з кожною перемогою – з’являється нова можливість для розвитку професійної діяльності», – розповідає курсант Євген Пузан.

Щиро вітаємо переможців та бажаємо їм нових спортивних досягнень в майбутніх змаганнях!

 

Відділ міжнародних зв’язків, інформації і комунікації НА НГУ